Diensten.html
 

Welkom op de website van Weerts Financial Services. U kunt bij ons terecht voor uw tijdelijke vervanging of uitbreiding van uw financieel management.


Als registercontroller met ruime accountancy en consultancy ervaring, ben ik u graag behulpzaam bij maatwerkoplossingen op het gebied van planning en control, financiÎle verslaggeving, administratieve organisatie/interne beheersing, risicomanagement en overige financiële dienstverlening. Alvorens ik sinds 2011 werkzaam ben als financieel consultant, heb ik ruim 9 jaar in de controlepraktijk van Ernst & Young Accountants LLP gewerkt.


Mijn dienstverlening kenmerkt zich door een praktijkgerichte aanpak waarbij het resultaat centraal staat.


Mocht u geïnteresseerd zijn in mijn diensten dan nodig ik u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Mijn contactgegevens vindt u hier.

WELKOM
VISIE
WELKOM

KLANTEN

CONTACTContact.html

Uit ervaring is gebleken dat er binnen de financiële en zakelijke dienstverlening te weinig focus is op en er frequent wordt afgeweken van kerncompetenties en essentiÎle principes. Dit heeft tot gevolg dat klantverwachtingen, zoals specialistische kennis, kwalitatief maatwerk en toegevoegde waarde, worden vertroebeld. Funest voor effectieve dienstverlening en daadwerkelijke verbetering voor de opdrachtgever.


Verbeteringen voor uw organisatie zijn mijn drijfveer. Verbeteringen dienen niet alleen zichtbaar te zijn tijdens mijn aanwezigheid maar dienen permanent te zijn.

Om dit te bewerkstelligen wordt bij de dienstverlening uitgegaan van de 5 kernwaarden: ontwikkeling, kwaliteit, verantwoordelijkheid, integriteit en loyaliteit.


Door de ervaring bij verschillende typologieën organisaties en (bedrijfs-)culturen ben ik in staat me snel en gemakkelijk aan te passen. Een juiste en tijdige realisatie van uw en mijn doelstellingen wordt gewaarborgd door de inzet van mijn deskundigheid, heldere wijze van communiceren en overtuigingskracht.

DIENSTENDiensten.html